10. März 2021, 22:38

Reflecting 1.5 years of teaching at stefan__wiesner Naturakademie. Where cooking and lure meats food transformation. I feel blessed to have meet Stefan as a person of generosity and wisdom, embracing ancestoral knowledge to teach younger generations. I am proud to be part as a teacher of his masterclass. Fermentation is the air that we breath and the environment we encounter. A culinary academy where olfactory, taste sommelier, wildherbs, desilling, plant knowledge, fungi, alchemy, cooking on fire rings, all meets in one place.

#stefanwiesner
#michelinstar
#fermentlab
#sensory
#eatart
#biosphere
#entlebuch
#masterclass
#alchemy
#lure
#airthatwebreathe

Join our workshops at eatart.ch

Beitrag von:



Hinweis:
Diesen Beitrag hat der oben erwähnte Online-User auf der Plattform Facebook, Instagram oder Twitter erstellt und veröffentlicht.
Hier publiziert «Entlebuch Online» nur News-Beiträge mit dem Hashtag #Entlebuch oder #Entlebuchonline. Das Entlebucher Medienhaus (S Druckerei Schüpfheim AG) übernimmt keinerlei Gewähr hinsichtlich der inhaltlichen Richtigkeit, Angemessenheit, Aktualität, Zuverlässigkeit und Vollständigkeit der gezeigten Inhalte.